torsdag 31 oktober 2013

Höj din röst för De Fem Kubanerna! Ny webbaserad kampanj!


Hej vän av rättvisa och anständighet!

Vi ber dig att bidra med ditt namn till ett mycket viktigt upprop. Det handlar om en ny internationell kampanj för De Fem Kubanerna (’The Cuban Five’).

Voices for the Five (Röster för De Fem) är webbsidan för en nystartad kampanj som samlar personer från världens alla hörn kring kravet på frihet för De Fem Kubanerna. 

René González, anhöriga till De Fem och internationellt kända personer som skådespelerskan Emma Thompsson, författarna John Le Carré och Alice Walker, Nobelpristagarna Adolfo Pérez Esquivel och Mairead Maguire, och många fler, har redan med sina namn anslutit sig till kampanjen. Du kan också ansluta dig, genom att gå in på:
 
Det tar inte mer än tio sekunder, och om du ger dig ytterligare några sekunder kan du dessutom sända en personlig hälsning. Det går också att bidra med foto eller videohälsning.

Besök www.voicesforthefive.com idag, och läs igenom den fullständiga listan med undertecknare och hälsningar från vänner världen över. Förutom att bidra med ditt namn kan du se hur du kan delta och stödja International Commission of Inquiry into the Case of The Cuban Five, som kommer att samlas i London, Law Society, 7-8 mars 2014.

”I rättssalen kommer vi aldrig att rättvisa; det vet vi. Det här fallet handlar om politik. Vi litar till solidaritetens kraft. Bara en jury bestående av en miljon människor, människor som du, kan åstadkomma rättvisa för dessa män.”
Elizabeth Palmeiro, hustru till Ramón Labañino

De fyra som fortfarande är fängslade har varit så i mer än 15 år nu. Vi måste förena oss och se till att vår röst hörs i Vita Huset. Vi måste kämpa till den dagen då alla fem har förenats med sina familjer på Kuba.

Stöd Kommissionen för undersökning (International Commission of Inquiry into the Case of The Cuban Five) som skall samlas i mars 2014! 

Stöd De Fem!
Tack!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar